utorok 30. júna 2015

ČLÁNKY - 27.06.2015- D. Strehová

Dobrá zábava vládla na Kupku Dolná Strehová -  27.06.2015

Stalo sa už dobrou tradíciou,že vedenie klubu OZ KST TOMO svojich členov a priaznivcov, ktorí sa aktívne podieľali na organizácii Cesty rozprávkovým lesom, za odmenu pozýva do termálneho aquaparku v Dolnej Strehovej.
Tak sa aj 27.06.2015 (sobota) na mieste pravidelných zrazov na odchod na vzdialenejšie túry schádzajú postupne turisti a organizátori CRL (vybavení však celkom odlišne ako na túry- lehátka, osušky, plavky a iné potreby teraz patrili k ich výbave). A veru autobus praskal vo švíkoch – namiesto 52 miestneho nám dopravca poslal len 47 miestny. Potvrdilo sa však, že dobrá vôľa všetko zdolá a tak sme sa aj my potlačili.
V Brezne počasie nevyzeralo veľmi priaznivo (ráno teplomer ukazoval len 10°C) a predsedníčka celou  cestou hypnotizovala mraky na oblohe.
Po príchode do D. Strehovej sme zistili, že síce slniečko nepečie, ale je príjemne teplo. Keďže bolo pomenej návštevníkov a nezačala ešte ani prázdninová sezóna, mohli sme použiť zdarma aj lehátka.
Cez deň sa vzduch ohrial, sem-tam dokonca vykuklo aj slniečko   a všetci si užívali dobrodenie teplých vôd v jednotlivých bazénoch. Deťom sa rátali najmä tobogany,  dospelí si s obľubou užívali teplú vodičku v sedacom bazéne s masážnymi tryskami (35°C). Veru večer podaktorí zistili, že slniečko dobre opaľuje aj cez mraky.
Telo však potrebuje po pobyte vo vode doplniť kalórie a tak sa najmä dospelí presunuli aj k bufetom. Aby im lepšie chutilo, priniesol Stanko harmoniku a rozprúdil takú zábavu, že si zaspievali nielen ostatní návštevníci, ale aj dievčatá z bufetov. Horehron doluhron, mám ja hrušku, tam okolo Levoče, či naša turistická ej hory naše.... spev a hudba zneli celým areálom.
Ja však čas prísť a čas odísť – tak sa končí každá zábava a tak skončila aj posledná „bodka“ za 35. ročníkom CRL.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára