sobota 28. júna 2014

ČLÁNKY- 28.06.2014- D. Strehová

Slnko, voda (aj pivko), vzduch

Stalo sa už dobrou tradíciou,že vedenie klubu OZ KST TOMO   svojich  členov a priaznivcov, ktorí  sa aktívne podieľali na organizácii Cesty rozprávkovým lesom, za odmenu pozýva do termálneho aquaparku v Dolnej Strehovej.
Tak sa aj 28.06.2014 (sobota) na mieste pravidelných zrazov na odchod na vzdialenejšie túry schádzajú postupne turisti (vybavení však celkom odlišne ako na túry- lehátka, osušky, plavky a iné potreby teraz patrili k ich výbave).
Naklonené nám bolo aj počasie - napriek predchádzajúcemu chladnejšiemu týždňu nám už od rána svieti slniečko (i keď teplomer ukazoval ráno len 10 stupňov). Cez deň sa vzduch ohrial  a všetci si užívali   dobrodenie teplých vôd v jednotlivých bazénoch. Deťom sa rátali najmä tobogany, diskotéka a cvičenie vo vode, ale  aj maľovanie na tvár ( čo si nenechali ujsť aj poniektorí "zrelší" turisti - vraj to bude inšpirácia na budúci ročník CRL).
Čas do pol piatej (kedy bol stanovený odchod) ubehol tak rýchlo, že sa poniektorým ani nechcelo uveriť, že je čas odísť.
A to bola posledná  bodka za úspešným 34. ročníkom CRL:

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára